gjovik Lekene | Lekeland1 Gjøvik
Lekene

LEKELAND1
Lekeland1 er et opplevelses senter for barnefamilier med barn fra 0-12 år. Barna skal få fysisk aktivitet mens de leker, og er tilpasset alle barn! Vi har også eget bursdagsopplegg, der bursdagsbarnet er i fokus:)

MINILANDET( 0-3 ÅR)
Her leker de minste barn under foreldrenes oppsyn. Minilandet ligger i umiddelbar nærhet til kafeen, for best mulig overblikk, og er plassert slik at foreldre kan nyte kaffe mens de ser den lille. Avdelingen har bare myke materialer, ballbinge, store myke klosser til å gynge på, klatre på, skli på, rulle med og bygge med. Nytt i desember 2016 er et barnekjøkken hvor de minste kan lage mat. Vi har også fått inn kostymer der ungene kan kle seg ut som prinsesse eller sjørøver.

GIGANTISK LEKEKONSTRUKSJON
WOW!!!!!!! Et enormt lekeapparat over flere nivåer som må oppleves! Den er 6,5 m høy og er fylt med fysiske utfordringer som gjør at det kiler i magen. Den inneholder labyrint, to sklier, ballbinge, trippelsklie, spiralsklie, balansebrett, klatrenett og masse mer. Konstruksjonen er selvsagt sikret i henhold til norsk lovverk med sikkerhetsnett, polstringer og myke matter. Det nyeste er et digert edderkoppnett på 6 meter hvor barna kan falle trygt ned hele 6 meter.

CYBER-TRAMPOLINER
2 inntettede trampoliner med høy sikkerhet

SPORTSARENA, MED HÅNDALL-FOTBALL OG BASKETBALL BANE!
Netting rundt hele banen, så sikkert for alle rundt:) Her kan barna spille kamper seg imellom. Hva med å ha med pappa på en fotballkamp?

BILBANE
En spesialdesignet bilbane med morsomme tråbiler og sykler. Svært populær!

FOTBALLSPILL

 

 

BASKETBALL MASKIN

 

2 BURSDAGSROM

 

KAFETERIA
Vi har skapt et miljø som gjør at foreldre kan koble av under barnas besøk hos Lekeland1. På menyen har vi pølser, toast, vafler, kaffe, drikke og div. snack.

Pizzabakeren serverer rykende fersk pizza etter ønske.

Vi har glutenfri pizza.

MEDBRAGT MAT OG DRIKKE ER IKKE TILLATT!

HUSK SOKKER ELLER GYMTØFLER! croix sko eller andre sko er ikke tillatt